ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΛΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ» 24 -26/04/15 | Κπε Χιου - Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Αν θέλετε να δείτε παλαιότερα άρθρα από τις δράσεις μας, επισκεφτείτε την παλιά μας ιστοσελίδα. κάνοντας κλικ εδώ.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΛΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ» 24 -26/04/15

image
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΛΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ» 24 -26/04/15

Τα  ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου  στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Άξονας Προτεραιότητας 7, και συγχρηματοδοτείται  από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο  ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. « ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ … ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»

με θέμα:

«ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ»

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, στα μέλη των Π.Ο. των συνεργαζόμενων Κ.Π.Ε. ( Συμμετοχή μέχρι 2 άτομα από κάθε Κ.Π.Ε. και μέχρι 8 Κ.Π.Ε.) στους Υπεύθυνους Σ.Δ. – Π.Ε. των  Διευθύνσεων Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπ/σης της επικράτειας που συνεργάζονται με το Δίκτυο (μέχρι 8) και στους εκπαιδευτικούς των σχολικών περιβαλλοντικών ομάδων που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο για το Σχολ. Έτος 2014 -15  (μέχρι 2 εκπαιδευτικοί από κάθε σχολική ομάδα).

Το σεμινάριο πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις εγκαταστάσεις του  Κ.Π.Ε Ομηρούπολης στο Βροντάδο της Χίου.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 20/04/2015

Σχετικά αρχεία

Download file
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.doc
 
Μπορείτε αν θέλετε να σχολιάσετε
*Απαραίτητα πεδία

*Το όνομά σας
*Σχόλιο
 
captcha
* Συμπληρώστε τον κωδικό ταυτοποίησης
επιστροφή